0

A RETTEGÉS ÉJSZAKÁJA: VÉRFARKAS

6,000Ft

3-10
10
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 3-10

Játékidő: 10 perc

Alszik a város… de nem a szokásos módon! Az éj leple alatt vannak akik a túlélésükért küzdenek, van aki pont ellenkezőleg…

A Rettegés Éjszakája Vérfarkas játékban minden egyes játékos egy Falusi, egy
Vérfarkas, vagy pedig egy különleges karakter szerepét játssza. A győzelem
érdekében a feladatotok az, hogy kitaláljátok, kik a Vérfarkasok, és hogy legalább az
egyiküket megöljétek… hacsak nem te magad vagy egy Vérfarkas!

A játék elején a játékosszámhoz képest hárommal több karaktert kell kiválasztani, ezek közül mindenki kap egyet, 3 pedig az asztal közepére kerül, képpel lefordítva. A játékosok ezután becsukják a szemüket, majd a szerepek sorrendjének megfelelően kinyitják a szemüket és végrehajtanak egy-egy akciót, de olyan játékos is lesz, akinek nincs különleges képessége, így végig csukva lesz a szeme. Miután mindenki végzett, a játékosok kinyitják szemüket, és megbeszélik gondolataikat. Van olyan karakter, aki megnézheti a középen lévő kártyákat, van aki kicserélhet két karaktert, de olyan is akad, aki meg akar halni, vagy éppen fogalma sincs, mit csinál.

A játékosok a megbeszélés után szavaznak, vagyis mindenki rámutat egy szerinte gyanús játékostársára. Ha a többség valamelyik vérfarkasra szavazott, a falusiak nyertek, ha azonban egy ártatlan falusit szavaznak ki, a vérfarkasok nyertek!

A játék tartalma:

– 16 karakterlap

– 16 karakterjelölő zseton

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

3-10

Játékidő

10

Ajánlott életkor

8+