0

Crayon Rocks KAVICSKRÉTA – Bársony 8

2,700Ft

3+

Készleten

Leírás

A Crayon Rocks® Kavicskréta valóra váltja a kisgyermekek álmát, a világ legtermészetesebb képzõdményével, a könnyen kézbe fogható kaviccsal tapasztalhatják meg a rajzolás élményét, miközben ösztönösen sajátítják el a helyes ceruzafogást.

A 8 darabos készlet: 8 telített színt ízléses, könnyen hordozható tasakban.

A Crayon Rocks® Kavicskréta természetes szójaviaszból készült, varázslatos színeit pedig természetes ásványokból nyeri. A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul a kisgyermek ujjaihoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron.

A kavicskréta:

Minden gyerek számára élménnyé teszi a rajzolást

Bizonyítottan segíti a helyes ceruzafogás elsajátítását

Semmilyen egészségre káros összetevõt nem tartalmaz

100%-ban öko termék

Kiváló ajándék szülinapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra

Miért különleges élmény vele rajzolni?

A kisgyermekek elsõ rajzélményeiket többnyire zsírkrétával szerzik. A hagyományos zsírkréta megfogása azonban komoly nehézséget jelent az annak megfogásához még gyenge mozgatóizmokkal rendelkezõ gyerekeknek (nem beszélve arról, milyen könnyen törik). A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kisgyermek kezébe, így a rajzolás elsõ mozdulatait ösztönösen, görcsös, erõltetett fogás nélkül sajátíthatják el, ahogyan a vízparton, vagy a játszótéren talált kaviccsal teszik.

A Crayon Rocks® Kavicskrétával attól függõen, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni, mint erõteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetõségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez. A Crayon Rocks® Kavicskrétát nem kell erõsen a papírra nyomni, ezért nem törik és nem maradnak utána apró darabok a papíron.

A 8 telített és 8 pasztell szín önmagában is gazdag színválasztékot biztosít bármely alkotásnak, az olajpasztell krétához hasonló élénkséggel. A különbözõ színû zsírkréták keverésével pedig újabb és újabb színeket állíthatunk elõ. A kész rajzokat ujjunkkal elmaszatolhatjuk, így lágyítva az éles kontúrokat, miközben ujjunkat továbbra sem színezi el.

Hogyan fejleszti a gyermek képességeit?

Crayon Rocks Kavicskréta színpalettaA Crayon Rocks® Kavicskrétát éppen abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza elõtti korszakban természetes módon erõsítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segítse a ceruzafogáshoz szükséges ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely késõbb az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen.

Termékinformációk:

A Crayon Rocks® Kavicskréta 3 év alatt nem javasolt (méreténél fogva lenyelhetõ). Kisgyermekek szülõ felügyelet mellett használják. A termék megfelel az ASTM D 4236, EN71 and CPSIA szabványokban foglaltaknak. Mivel mérgezõ anyagot nem tartalmaz, megevése nem okoz egészségkárosodást, azonban légutakba kerülése fulladásveszélyes.

A kavicskréták mérete 3,2 cm x 1,9 cm, a tasak mérete 12,6 cm x 7,6 x 2,5 cm.

További információk

Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott életkor

3+