EGY SZÉP ÚJ VILÁG: HÁBORÚ VAGY BÉKE

7,290Ft

1-5
30-60
14+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 14 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 5 fő

Játékidő: 30 – 60 perc

10 év telt el az utolsó Nagy Háború óta. A világkormányok legfőbb vezérei megegyeztek, hogy megszakítanak minden fegyverkezést, és az összes erőforrásukat a polgárok jólétére fordítják. A gazdaság virágzik, az emberek jólétben élnek. Legalábbis ez a propaganda.

Hogy mi történik valójában? Nyílt háborúk ugyan tényleg nincsenek, de mindegyik legfőbb vezér a következő Nagy Háborúra készíti elő a világkormányát, miközben megvezetik a polgáraikat. Vagy mégsem? Kialakulhat-e valóban őszinte béke ebben a világban, vagy ez is csak egyike a Nagy Testvérek megannyi hazugságának? Minden csak rajtatok múlik.

Öltsétek magatokra újra a legfőbb vezérek szerepeit, és készítsétek fel világkormányaitokat az új, eljövendő korszakra, amit csak ti befolyásoltok, hogy a Háború vagy béke kora lesz.

A kiegészítő egy 5 fejezetből álló, 6 titkos borítékot tartalmazó kampányt tár elétek, ami a fenti kérdéseket boncolgatja, s azokra próbál választ adni. A világ végső sorsa most nem csak átvitt értelemben, hanem szó szerint a ti kezetekben van. Újra belevetitek magatokat a háborúskodásba, és 10 évnyi világbékét dobtok ezáltal a sárba, vagy bebiztosítjátok ezt az úgynevezett békét, és ha igen, milyen áron?

FIGYELEM! A kiegészítő önmagában nem játszható, szükséges hozzá az Egy szép új világ alapjáték!

További információk

Játékosok száma

1-5

Játékidő

30-60

Ajánlott életkor

14+