ELDORÁDÓ LEGENDÁJA

12,990Ft

2-4
45
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: 45 perc

Te képes lennél expedíciót vezetni?

Embereiddel grandiózus küldetésre indultatok: célotok elérni Eldorádóba! Az őserdőn átvágva újabb merész kalandorokat fogadhatsz csapatodba, gazdag támogatókat szerezhetsz küldetésedhez, segítségükkel pedig olyan felszereléseket vehetsz, ami versenytársaidnál gyorsabb előrehaladást biztosít majd számodra. Válogasd meg kártyáid, ne félj többször is újratervezni az irányt, hiszen ha elég vakmerő vagy, tiéd lehet a mesés vagyon! Az elveszett aranyvárosba több út is vezet – megtalálod azt, ami elsőként juttat célba?

Ez a könnyen tanulható, ám mégis szórakoztató és kihívást jelentő családi játék tökéletes bevezető lehet a modern társasjátékok világába, vagy kellemes kikapcsolódás lehet a veteránok számára. A játék mechanikája egyáltalán nem bonyolult, akár 8 éves kortól is könnyen elsajátítható, és ideális kezdő lépés lehet a pakliépítős, hand management (kézben tartott lapok beosztása, elhasználásuk jó ütemezése) mechanikájú játékok irányába.

A játék hatalmas előnye még a moduláris táblák használata. Így ahelyett, hogy egy fix játéktábla lenne, amit pár játék után könnyű kiismerni, kétoldalas, egymáshoz illeszthető, bárhogyan elforgatható táblamodulokat kapnak a játékosok. A játékszabályban 7 pálya térképe látható (egy bevezető és 2-2 kezdő, közepes és nehéz szint), de a leírás végén a tervező maga biztatja a játékosokat, hogy nyugodtan alkossanak saját pályákat, saját kihívásokat, ezzel garantálva, hogy a játék rendkívül változatos és megújuló lehessen.

A játék tartalma:

– 9 tereptábla

– 1 céllapka

– 6 torlasz

– 8 kalandor játékfigura

– 4 expedíciótábla

– 1 kezdőjátékos-jelölő kalap

– 1 piactér

– 86 expedíciókártya

– 36 barlangjelölő

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

45

Ajánlott életkor

10+