0

ELVESZETT KINCSEK TENGERE

3,800Ft

2-4
15-20
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2-4

Játékidő: 15-20 perc

Aki bátor, sok kincset gyűjthet, aki viszont vakmerő, mindent elveszíthet!

Fordíts a kártyákból, és gyűjtsd be a megszerzett kincseket! De ha nem állsz meg időben, és két egyforma kártya kerül az asztalra, azonnal el kell dobnod az összes felfordított lapot! Minden kártya egyedi tulajdonsággal bír, és hatását azonnal érvényesíteni kell, de karaktered képessége segítségedre lesz a játék során. Készen állsz elmerülni a kincsek tengerében?

A játék elején mindenki karakter kártyákat kap, melyből kiválaszthatja, melyik karaktert és annak különleges képességét szeretné használni a játék során.

Amikor egy játékoson a sor, egyesével húz kártyákat a pakliból, és érvényesíti a felhúzott lapok képességét. Mikor úgy dönt, hogy megáll (nem húz több lapot), begyűjtheti az addig húzott kártyákat. Ha azonban két egyforma szimbólumú kártya kerül elő, a játékos elbukik, és nem gyűjthet be kártyát!

A kártyákat minden játékos típus szerint külön gyűjti maga előtt. A játék annak a körnek a végén fejeződik be, amikor a játékosok a húzópakliból az utolsó kártyát is felfedték. Minden játékosnak össze kell adnia az előtte lévő minden kártyatípus legértékesebb lapját, a legtöbb ponttal rendelkező játékos a győztes.

Szeretnéd tovább növelni a kockázatot? Használd a sellők képességeit is!

Esetleg még több pontra vágysz? Teljesen más taktikát igényel a játék, ha nem csak a kártyatípusok legértékesebb lapját pontozzátok!

A doboz sok más érdekes játékvariációt és különleges grafikájú kártyát tartogat számodra! Ha pedig igazán nagy a társaság, bátran keverjetek össze két doboznyi kártyát, és már kezdődhet is az ádáz bátorságpróba!

Válj te a leggazdagabb kalózzá!

A doboz tartalma:

60 zsákmánykártya

17 jellemkártya

6 játékvariáns-kártya

4 játékmenet-kártya

4 segédletkártya

3 sellő variáns kártya

1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

15-20

Ajánlott életkor

10+