HAPPY CITY

5,500Ft

2-5
20-30
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 5 fő

Játékidő: 20-30 perc

Ha Te tervezhetnéd a saját városod, biztos minden jobb lenne. Most itt a remek lehetőség, nosza, vágj bele a legboldogabb város tervezésébe! A Monopoly helyett remekül ajánlható társasjátékban saját épületekkel alakíthatod utcáidat, bevételeikből újabb épületeket húzhatsz fel, hogy a játék végére egy tökéletes város látképe táruljon eléd.

A Happy City egy könnyed hangvételű, letisztult szabályú játék, ami hamar a család és nem mellesleg még a gémerek kedvencévé is válhat. A szabályok tényleg rendkívül egyszerűek, a kártyáinkat 3 tulajdonság alapján kell gyűjtögetnünk: mennyi pénzt termelnek, hány embert és milyen kedvet adnak a városkánknak.

Három épületpakliból képzünk egy közös piacot, ahonnan egymás elől vásároljuk meg a jobbnál jobb épületeket, hogy minél több pénzhez, emberkéhez és szívhez jussunk. A pénzzel tudunk egyre értékesebb lapokhoz jutni, míg az emberek és szívek szorzata adja a játékvégi pontjainkat. A játék pedig addig tart, amíg bármelyik játékos megépíti a tizedik épületét.

A játék tartalma:

– 140 kártya

– 30 jelölő

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-5

Játékidő

20-30

Ajánlott életkor

10+