HARAMIÁK KAPITÁNYA

5,000Ft

3-5
20-30
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 3-5

Játékidő: 20-30 perc

Túl sok a semmirekellő kalóz a fedélzeten, így a kapitány úgy döntött, csak ketten maradhatnak – a többieket a tenger mélye várja, és a kraken vacsorájaként fogják végezni! Vajon a te kalózaid maradnak majd életben? A játékosok kártyáik segítségével mozgatják a kalóz figurákat a pallókon – csak nehogy a nagy lökdösődés közben a saját embered essen a vízbe!

Játékleírás:

A Haramiák kapitánya játék elején minden játékos kap egy pakli kártyát és három kalózát a hajóra állítja.

A játékosok minden körben kiválasztják, melyik 3 kártyát szeretnék kijátszani az adott körben. Ez után a kártyák végrehajtására kerül sor.

A kártyák némelyike más kalózok odébb lökését teszi lehetővé, de van olyan is, amivel a palló hosszát lehet módosítani. A kártyákat az eredetileg kiválasztott sorrendben kell végrehajtani, még akkor is, ha a többi játékos lépései miatt a hatása már nem előnyös. Így lehetséges, hogy egy játékos kalóza a saját kártyájának köszönhetően esik le a pallóról!

Amint egy kalóz leesik a palló végéről, a kraken megeszi, így visszakerül a dobozba.

A játék akkor ér véget, ha már csak két kalóz van a pallón, vagy ha már csak egyféle színű kalóz van a pallón. A kalózokat irányító játékosok számítanak túlélőnek, azaz győztesnek.

A játék tartalma:

– 50 kártya

– 16 kalózfigura

– 1 hajólapka

– 3 pallólapka

– 1 krakenlapka

– 1 “a kapitány kedvence” kezdőjátékos-jelölő

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

3-5

Játékidő

20-30

Ajánlott életkor

8+