HARRY POTTER: Legendás állatok és megfigyelésük

8,000Ft

2-4
45
6+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: 45 perc

Elérkezett az idő, hogy megszerezd a Legendás Lények Gondozása tantárgyad Rendes Bűbájos fokozatát. De vajon elég felkészült vagy? Tudod-e, hogy milyen színű egy tündérmanó, hol él egy hippogriff, mekkora egy főnix, vagy milyen veszélyes egy baziliszkusz? Nem?! Jól van, semmi baj, csapd fel a Szörnyek Szörnyű könyvét, és vegyük át újra a leckét! Ne sóhajtozz, te nem tanultad meg!

Derítsd ki a legendás állatok méretét, színét, lakóhelyét és veszélyességi besorolását ebben a dinamikusan változó táblás játékban! Az a játékos, aki elsőnek begyűjtötte mind a 4 nyomot, nem csupán a játékot nyerte meg, de sikeresen meg is szerezte a Rendes Bűbájos Fokozatát. De vigyázz, ha rossz mezőn állsz amikor egy másik játékos átfordítja a táblát, pórul jársz!

Tankönyvet becsukni, jegyzeteket félretenni, és vesd bele magad a kalandba!

A legendás lények gondozása nem egyszerű feladat! Különböző méretű és színű bestiák garázdálkodnak a kastélyban, és a Ti feladatotok megtalálni őket! Bújjatok Harry Potter, Hermione, Ron vagy Ginny bőrébe, és állítsátok helyre a rendet!

Lépj a különleges mezőkre, és gyűjtsd a kártyákat, melyek a lények nyomára vezetnek majd! A kártyákon a legendás állatok egy-egy tulajdonsága látható (például méret, vagy szín), négy tulajdonságkártya összegyűjtése pedig egyértelműen kijelöl egy keresett bestiát. De vigyázz, a Roxfortban nem ilyen egyszerűen a dolgok! A falak mozognak, így bár az udvaron állsz, könnyen az épület belsejében találhatod magadat, vagy éppen fordítva! Állj jókor, jó helyen, fordíts a táblán ellenfeleid kárára, és szerezd meg a legendás állatok felkutatója címet!

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

45

Ajánlott életkor

6+