0

HARRY POTTER: ROXFORTI CSATA

19,990Ft

2-4
30-60
11+

Elfogyott

Leírás

Ajánlott életkor: 11 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: 30 – 60 perc

A Roxfort sorsa a Ti kezetekben van!

A játékosok a Roxforti csata társasjátékkal a Roxfort Varázsló- és Boszorkányképzőben zajló epikus csatát – és az odáig vezető eseményeket – élhetik át.
A gonosz erők visszaverése és az iskola biztonsága négy tanuló együttműködésén múlik – a játékosoknak Harry, Ron, Hermione és Neville szerepébe bújva kell minél jobb paklit építeniük, és a megszerzett kártyák segítségével legyőzni az ellenfeleket. Tanulj új varázslatokat, szerezz mágikus tárgyakat, és közben akadályozd meg, hogy a Halálfalók megerősödjenek!

A dobozban 7 játékot találsz: a Harry Potter sorozat mind a 7 történetét végigjátszhatod, akár az elejétől kezdve, akár tetszőleges sorrendben. A paklidat minden játék során újra és újra fel kell építened, így válik a kihívás is egyre nehezebbé – az 1. és 2. játéknak akkor is bátran nekivághatsz, ha még soha nem játszottál pakliépítő játékkal (vagy ha egy fiatalabb varázsló is van a csapatban). A 7. játék azonban már az edzett játékosokat is kihívás elé állítja: itt már nem csak egy-két gonosztevő legyűrése a cél, hanem magát Voldemortot is le kell győznötök, persze csak akkor, ha már elpusztítottátok az összes horcruxot.

Ha nem sikerül a gonoszok legyőzése, még mielőtt ők az összes, az adott játékban szereplő helyszínt irányításuk alá vonnák, akkor sajnos elbuktátok a küzdelmet!

A Roxforti csatában a Harry Potter filmek során megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel találkozhatsz, a kártyákat a filmekből vett képi világ teszi még ismerősebbé. Játszd újra ahányszor akarod, válassz más-más karaktereket és meglátod, minden alkalommal eltérő stratégiát kíván majd meg a győzelem. Csatára fel!

A játék tartalma:

– játéktábla

– 252 kártya (47 kicsi, 142 normál, 63 nagy)

– 4 dobókocka

– 7 játékdoboz

– 7 játékszabály

– 4 játékostábla

– 8 gonosz irányítás jelölő

– 70 jelölő (35 támadás, 25 befolyás, 4 egészség, 2 pajzs, 4 egyéb)

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

30-60

Ajánlott életkor

11+