0

KANG-A-ROO

3,490Ft

3-6
15
6+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

Játékosok száma: 3-6

Játékidő: 15 perc

Gyűjtsd össze a vidáman ugrabugráló erszényeseket! Vigyázz! A játékostársak könnyen elhappolhatják előled a kengurudat, ha nincs nálad a megfelelő kártya!

Előkészületek

Állítsátok a kengurukat az asztal közepére. A kártyákból megkeverés után alakítsatok ki képpel lefelé egy húzó-paklit az asztalon. Minden játékos húzzon 5 lapot a kezébe, amit megnézhet. Végül, tegyetek félre lefordítva öt lapot, ezek nem vesznek részt a játékban.

Játékmenet

Amikor te vagy soron, kiválasztasz egy kártyát a kezedből, és felfordítva lerakod az asztal közepére. Mondd ki hangosan a lerakott kártyán álló kenguru színét, majd vedd el és állítsd magad elé azt. Ha az nem az asztal közepén, hanem egy játékostársad előtt áll, akkor elveheted tőle. Kivéve, ha a játékostársad meg tudja védeni a kenguruját egy ugyanolyan színű kártya kijátszásával. Újra kérheted a kengurut, ha le tudsz tenni egy újabb kártyát a kenguru színében. A kenguru természetesen újra megvédhető és kérhető egészen addig, míg a játékosok megfelelő színű kártyát tudnak kijátszani.

Miután leraktál egy lapot, húznod kell egy újat a húzó-pakliból, így mindig öt lap lesz a kezedben. Kenguru megvédése vagy újrakérése esetén is minden kijátszott lap után azonnal új lapot kell húzni a húzó-pakliból! Amikor a húzó-pakli lapjai elfogynak, a játék laphúzás nélkül folytatódik tovább. Ez után az óramutató járásával megegyező irányban következő játékos kerül sorra.

A játék vége

Amikor egy játékos az utolsó kengurukártyáját játssza ki, akkor a játék azonnal véget ér. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kengurufigurát gyűjtötte.

A játék tartalma:

– 55 kengurukártya (színenként 5 db, 11 különböző színben)

– 11 kengurufigura

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

3-6

Játékidő

15

Ajánlott életkor

6+