MARIPOSAS

14,990Ft

2-5
45-75
14+

Készleten

Leírás

Játékosok száma: 2-5 fő

Életkor: 14 éves kortól

Játékidő: 45-75 perc

Kövesd végig a királylepkék vándorútját Mexikóból Észak-Amerikán át! A Fesztáv alkotójának legújabb sikerjátéka, a Mariposas egy csodálatos utazásra invitál.

Merülj el a szettgyűjtés álcájába burkolt társasjáték világában és élvezd a különleges grafikát. Készen állsz a lenyűgöző utazásra?

Kinek a lepkecsaládja lesz a legeredményesebb a tél érkeztére?

Minden tavasszal királylepkék milliói indulnak el Mexikóból és lepik el a keleti partot, majd ősszel térnek vissza. Ősszel nem azok térnek vissza, akik tavasszal elindultak.

Szóval hát, bábokat elhagyni, szárnyakat kitárni, és hagyjátok, hogy a meleg, keleti parti szellő elrepítsen Titeket oda, ahová tartoztok!

A játékosok akciók segítségével mozgathatják a pillangókat az absztrakt Észak-Amerika térképen, ahol a régiók szerepe és a természeti viszonyok folyamatosan változnak, és ezekkel a lepkéknek muszáj szembenézniük. A Fesztávhoz hasonlóan a Mariposas is egy különleges és gyönyörű stratégiai társasjáték. Nem elég, hogy egy természetközeli társasjátékról van szó, de játék közben a játékosok különböző érdekességeket is tanulhatnak erről a lenyűgöző pillangófajtáról.

Fogj bele te is a Királylepkék csodálatos utazásába, és kísérd végig átalakulásukat!

A játék tartalma:

– 50 fa lepkejelölő

– 5 pontjelölő

– 36 akciókártya

– 60 életcikluskártya

– 15 bónuszkártya

– 20 évszakkártya

– 120 virágjelölő

– 16 megállójelölő

– 6 életcikluslapka

– 1 térképtábla

– 1 megállótábla

– 1 virágkocka

– 1 szabályfüzet

További információk

Játékosok száma

2-5

Játékidő

45-75

Ajánlott életkor

14+