ROBOTOK

3,500Ft

2-6
15
5+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 6 fő

Játékidő: 15 perc

Gurul a kis robot – ki tudja, hol áll meg?

Na, mit gondoltok, meddig jut el egy robot 4 másodperc alatt? Az attól függ, hogy milyen gyorsan tud menni! A játékosok közösen próbálnak meg ráérezni a robot sebességére, így kitalálhatjuk, hogy milyen messzire jutott el.

A Robotok egy mókás, merőben új, kooperatív módon is játszható társasjáték gyerekeknek, vagy az egész családnak. A játékosoknak ki kell találniuk, hogy a robotot fejben mozgató társuk hány tárgyat hagyott maga mögött a kártyákon jelzett térképen, és melyiknél „állt” meg. Az egymásra figyelést fejlesztő, nagyon izgalmas társasjáték.

A robot játékos húz egy kártyát, ami megmutatja, hogy lassú, közepes és gyors mozgás szerint meddig kell “eljutnia” a pályán (vagyis melyik ábráig, pl. bögre, óra, könyv, stb.). Utána megmondja a tippelő játékosoknak hogy lassú, közepes, vagy gyors mozgással fog-e mozogni. Hogy melyik játékosnak mit jelent a lassú és gyors, változó. Egymásra kell hangolódni, hogy megismerjük a másik játékost, ő hogyan gondolja.

A robot játékos hangjelzéssel jelzi, hogy mikor indul a robot, és mikor áll meg. A tippelő játékosnak meg kell tippelnie, hogy meddig (melyik ábráig) jutott a robot a “pályán”. Minél közelebb tippelt a tippelő játékos, annál több pontot kap.

A játék tartalma:

– 12 tábla

– 50 korong

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

15

Ajánlott életkor

5+