SÁRKÁNYOK ERDEJE

5,000Ft

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-4

Játékidõ: 20-30 perc

A sötét erdõ legeslegmélyén – ahol a dühös ogrék, morcos goblinok, és félelmetesebbnél félelmetesebb sárkányok lapulnak – kell megmutatnod, hogy stratégiád igenis van olyan agyafúrt, hogy mindenkit legyõzz! Készen állsz rá?

A játékosok versengõ kalandorokat alakítanak, akiknek a célja, hogy a rengetegben rejtõzõ két sárkány fölött diadalmaskodjanak, és közben minél több másik rémséget is legyõzzenek. A játékot a legrátermettebb kalandor nyeri!

A körünkben vagy egy ötszínû, egytõl-tizenkettõig számozott pakliból húzunk lapokat, vagy kijátszunk egy lapkombinációt a kezünkbõl. A szörnyeket többféleképpen is legyõzheted: ahhoz, hogy lesújts egy szörnyre különbözõ színû lapokból összehozott számsort kell leraknod, ahhoz, hogy eltipord a rémet, azonos értékû kártyákat kell kijátszanod, de akár hangos ricsajjal is elkergetheted a szörnyecskét, ehhez egyforma színû lapokat kell kiterítened. Az egyszerre kijátszott lapok száma meghatározza a dobókockák számát, amellyel a „próbát” meg kell dobni, és minden ellenséges kártyán rajta van, hogy mennyire ellenálló az adott szörny a három támadási formával szemben. Ha sikerül megkapod a szörnyet, mint trófeát, ha nem, visszakapsz valamennyit a kijátszott kártyáidból, úgyhogy még egy szerencsétlenebb dobás mellett sem vész el minden.

Ha egy igazán pörgõs és kalandos játékot keresel a családnak a Sárkányok erdeje tökéletes választás!

További információk

Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott életkor