0

SZABADULJ KVÍZ

7,990Ft

2-6
60
11+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 11 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 6 fő

Játékidő: 60 perc

A játékosok Egyiptomban a Mokattam-fennsíkon álló piramisokban gyönyörködnek. A gízai nagy piramisba betérve egy ijesztő dolog történik. A piramis bejáratát elzáró kőtábla egy hatalmas robajjal bezárul!

Aki ki akar szabadulni a piramis fogságából, annak helyesen kell megválaszolnia a feltett kérdéseket. A kártyákon különböző témakörökben szereplő kérdések várják a játékosokat: tudomány, technika, növény és állatvilág, irodalom, filmművészet, képzőművészet.

Aki helyesen válaszol a feltett kérdésre, az bábujával annyi mezőt léphet a piramis mezőin, amennyit a kérdéskártya megad. A piramison belül bármelyik irányban lehet közlekedni a folyósokon, de nem szabad átlépni a falakon és az ajtókon. Az ajtókon csak ajtónyitó-kártya megválaszolásával lehet átlépni, de az korántsem biztos, hogy az ajtó nyitva áll és átengedi a kalandort. Amikor egy játékos helyes választ ad egy ajtónyitó kérdésre, az ajtó feltárul, és csak akkor derül ki, hogy az az ajtó nyitott-e valamelyik irányban vagy esetleg egy kőomlás már rég eltorlaszolta.

A Szabadulj Kvíz játékkal mindenki szórakozva szerezhet új ismereteket, próbára teheti tudását valamint sok érdekes dolgot is megtudhat!

A játék tartalma:

– 1 játéktábla

– 8 ajtó kártya

– 220 témakörös kártya

– 110 ajtónyitó kártya

– 6 fa játékbábu

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

60

Ajánlott életkor

11+