0

SZIVÁRVÁNY TÖRTÉNETEK

3,000Ft

2-20
10-20
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2 főtől

Játékidő: 10-20 perc

A Szivárvány történetek társasjáték kifejezetten gyermekeknek készült, varázslatos rejtvényeket tartalmaz. Apró dobozban felhőtlen szórakozás az egész családnak!

Egy férfi, aki a mezőn fekszik egy teknőssel, hála a frizurájának; egy gonosz királyné, aki a tükörbe nézve tudta, hogy már nem sokáig él; egy rejtélyes kiáltás egy szikla tetejéről, ami miatt elsüllyedt egy hajó. Mégis mi történik itt?

Rántsd le a leplet a mágikus titkokról a szivárvány történetek lebilincselő rejtvényeivel! A tettesek ezúttal buzgó manók, rettenthetetlen tündérek és elegáns unikornisok, akik elsőre érthetetlen galibát okoztak. Fedezd fel a tekervényes talányok minden apró részletét! Kérdezz okosan, tippelj merészen és légy te a varázsvilág legügyesebb detektívje!

Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud – ami a kiinduláshoz épp hogy elegendő segítség. A játékosok célja, hogy kikövetkeztessék a teljes sztorit, eldöntendő kérdések segítségével, amikre a mesélőnek őszintén, igennel vagy nemmel kell válaszolnia. Miután a játékosok – a nyomozók – minden információt kikövetkeztettek, a mesélő összegzésként felolvassa a komplett esetet, és már lehet is játszani a következőt a lehetséges 50 közül!

A játék tartalma:

– 50 rejtélykártya

További információk

Játékosok száma

2-20

Játékidő

10-20

Ajánlott életkor

8+