ZOMBIE TEENZ: EVOLÚCIÓ

8,000Ft

2-4
15-25
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: 15-25 perc

A nagy sikerű, díjnyertes Zombie Kidz társasjáték 2019 októbere óta tartja a legjobb gyerek társasjátéka címet (a legnagyobb társasjátékos fórumon, a BoardGameGeek-en leadott szavazatok alapján). A Zombie Kidz játékban az iskola ajtajainak lezárása volt a cél, hogy a zombivá vált tanárok ne tudjanak bejutni. A zombik azonban nem álltak meg, azóta az egész várost megszállták – csak rajtatok múlik, sikerül-e időben megszereznetek minden összetevőt, mellyel hatékony ellenszert fejleszthettek!

A Zombie Teenz: Evolúció különleges kooperatív játék: a lejátszott játszmákkal egyre több szabály, új játékelem bukkan fel, és a fokozatosan nehezedő küldetések egyre nagyobb kihívást jelentenek! A feladat minden játszmában ugyanaz: be kell gyűjteni az ellenszer 4 összetevőjét a különböző helyszínekről. Ehhez azonban a zombiknak is lesz egy-két szava!

Bár az alap feladat minden játszma során ugyanaz, a játékosok minden egyes alkalom során kicsit közelebb kerülnek egy-egy fontos mérföldkőhöz. A játékszabály ugyanis egyben haladási naplóként is szolgál: a játékosok matricákat szerezhetnek, nyilván tudják tartani a lejátszott alkalmakat, és a naplóban előre haladva kinyithatják a dobozban lévő borítékokat – nem rontjuk el a meglepetést, legyen elég annyi, hogy a borítékokban lévő dolgok fokozatosan egyre összetettebbé, ugyanakkor egyre izgalmasabbá teszik majd a játékot! Kombináld az új szabályokat kedved szerint, és ne feledd: a Zombie Teenz-t nem csak magában játszhatod! Ha esetleg már megvan a Zombie Kidz játék, még érdekesebb kalandban lehet részed, a két játék karakterei, és így tulajdonságaik is kombinálhatók egymással.

A játék tartalma:

– 1 várostábla

– 4 hősjelölő

– 4 zombihorda-jelölő

– 4 lerohant épületlapka

– 4 összetevőt tartalmazó láda

– 1 fehér dobókocka

– 1 üres fekete dobókocka

– 6 eseménykártya

– 10 Evolúció boríték

– 4 kitüntetésboríték

– 11 műanyag talp

– 1 ív matrica

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

15-25

Ajánlott életkor

8+