Kölcsönzés

Hazaviheted a legjobb társasjátékokat és az otthon kényelmében élvezheted azokat barátaiddal és családoddal!

Próbáld ki mielőtt megveszed!


Legyen szó egy baráti összejövetelről, családi vacsoráról vagy egy nagyobb rendezvényről, a társasjátékok mindig garantálják a jó hangulatot és az emlékezetes pillanatokat.
Mivel előre olykor nehéz megítélni, hogy egy játék tetszeni fog-e vagy sem, vásárlás előtt a kölcsönzés praktikus módja lehet a próbának.

Hatalmas választék

Nálunk több száz különböző társasjáték közül választhatsz, legyen szó klasszikusokról, újdonságokról vagy ritkaságokról. Minden játékot gondosan választottunk ki és karbantartunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk neked. Bízunk benne, hogy megtalálod a tökéletes játékot az igényeidnek megfelelően.

A kölcsönzési folyamat egyszerű és gyors , hogy minél hamarabb játszani tudj.

Nincsenek rejtett díjak vagy meglepetés költségek, minden játék egységesen 2000 Ft/hét áron kölcsönözhető. Elvitelkor a játék bolti árát kaucióként készpénzben ki kell fizetni, amit a játék hiánytalan visszaérkezésekor, a kölcsönzési díj levonása után visszafizetünk.

Egyes játékaink prémium kategóriába vannak sorolva, pótolhatatlanságuk vagy értékük okán. Ezeket a szokásos folyamat helyett két másik módon lehet kipróbálni:
1. Ingyenesen a klubunkban, a szokásos játékalkalmak egyikén vagy egyéb egyeztetett időpontban.
2. Általad választott helyszínen, megegyezés alapján. Bármelyik módot választod, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha speciális igényeid vannak, vagy nagyobb eseményt szervezel, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen készítünk egyedi ajánlatokat és segítünk a legmegfelelőbb játékok kiválasztásában.

Kölcsönzés

Név(Kötelező)