bambinoLÜK ABLAK-ZSIRÁF – ÁLLATOK

1,400Ft

5+

Készleten

Leírás

A feladatfüzet használatához bambinoLÜK alapkészlet szükséges.

Ajánlott korosztály: 5 éves kortól

Játékosok száma: 1-2

A bambinoLÜK füzetek a fejlesztő feladatok olyan tárházát kínálják Önöknek, melyek intenzíven fejlesztik a gyerekek felfogóképességét gondolkodási-, kombinációs-, és beszédkészségét. Ezek közül is különösen jelentős a gyerekek érzékelőképességének fejlődése a további tanulmányok szempontjából.

A feladatok végzése közben kiderül, képes-e a gyermek tárgyakat vizuálisan sorba rendezni, különbözőségeket észrevenni és megnevezni, vagy egyes képeken a hiányzó részleteket felfedezni és kiegészíteni. Ezek a képességek alapvető fontosságúak a sikeres iskolakezdéshez.

A bambinoLÜK füzetek arra motiválják a gyerekeket, hogy lépésről-lépésre felfedezzék, és kitartóan fejlesszék egyéni tanulási képességeiket.

A füzetek témaköreit, úgy mint logikai feladatok, különbözőségek felismerése, hiányzó részletek pótlása, elrejtett részletek megkeresése, sok éves óvodai és iskola-előkészítői szakmai tapasztalat alapján állítottuk össze.

Figyelembe vettük azokat a követelményeket is, amelyek az óvodából az iskolába történő átmenethez szükségesek.

Ez a bambinoLÜK füzet azt a célt is szolgálja, hogy a gyerekek már az iskolába indulás előtt megismerkedjenek a kihagyhatatlan Ablak-Zsiráf képes gyermeklexikonnal, annak képi világával.

További információk

Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott életkor

5+