0

BÛNÜGYI KRÓNIKÁK: 1900

11,990Ft

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 12 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 4 fõ

Játékidõ: 60 – 90 perc

Oldjatok meg szövevényes bûneseteket – járjátok be a tetthelyeket “élõben”!

A Bûnügyi krónikák innovatív, kooperatív nyomozós társasjáték. A játékosok közösen oldhatnak meg bûnügyeket a századforduló Párizsában úgy, hogy okostelefonnal vagy tablettel körülnézhetnek a helyszíneken, nyomokat és bizonyítékokat gyûjthetnek be, gyanúsítottakat és tanúkat hallgathatnak ki – és ellenõrizhetik következtetéseik helyességét.

Ez alkalommal Viktor Lavel, ambíciózus újságíró bõrébe bújhatsz az 1900-as Párizsi világkiállítás idején. Olyan sok itt az érdekes történet: az egyetem megnyitója, a nyári olimpia, az elsõ metrómegálló átadása. De a régi, híres, Lavel nyomozócsalád tagjaként, te sokkal jobban érdeklõdsz a tolvajlások, gyerekrablások, gyilkosságok iránt. Újságírói munkád segít abban, hogy te lehess az elsõk egyike, aki értesül ezekrõl az esetekrõl, az eszed pedig abban, hogy elsõként találhasd meg az elkövetõt.

A játékhoz szükség lesz a Bûnügyi krónikák Google Playbõl vagy Apple Storeból ingyenesen letölthetõ alkalmazásra. A letöltés után nem szükséges internetkapcsolat.

A játék tartalma:

– 30 szereplõkártya

– 38 bizonyítékkategória-kártya

– 15 különleges tárgykártya

– 7 kétoldalas helyszíntábla

– 1 szerkesztõség helyszíntábla

– 20 rejtvénykártya

– 1 bizonyítéktábla

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott életkor