0

CORTEX challenge 2 – IQ PARTY

5,000Ft

2-6
20
8+

Elfogyott

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-6

Játékidő: 20 perc

Folytatódik az agyak háborúja! A Cortex 2 felaványai legalább annyira mozgalmasak mint az elődjéé! Pörgős játékmenet és garantált szórakozás – ezt rejti ez a doboz!

Van 15 perced? Akkor ez épp elég egy remek Cortex partira! Szedd össze barátaidat és rakd össze agyadat! Igen… Szó szerint és átvitt értelemben is! A játék során ugyanis különböző feladványokat kell megoldanod – mellyel értékes kirakódarabokat gyűjthetsz össze. Ha megvan mind a négy, akkor „elkészült az agyad” és megnyerted a játékot!

No, de ne siessünk ennyire előre! – bizonyára játékostársaid sem hagyják majd ennyire könnyen, hogy nyerj. Szóval lesz itt 8 feladványtípus, név szerint: figyelemmegosztás, megfigyelés, négyzetek, analízis, egyediség, kombináció, labirintus és érintés. Ezeket a megfelelő előkészületek egy pakli tetejéről kell kihúzni és felfordítani. Amikor egy játékos úgy gondolja, hogy tudja a megfejtést: azonnal a kártyára csaphat – tenyerével letakarva azt – és kimondja a megfejtést. Ha válasza helyes, ezt a lapot magához veheti és az elkövetkezendő körökben próbál még egy ilyen típusút begyűjteni. Ha ez is sikerül, magához vehet egy agydarabot – közelebb kerülve a végső győzelemhez.

Készen állsz? Akkor csapj a feladványok közzé! Tudjuk, hogy megoldod!

A doboz tartalma:

90 kártya

6 agykirakós

játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

20

Ajánlott életkor

8+