CORTEX challenge 3 – IQ PARTY

5,000Ft

2-6
15
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-6

Játékidő: 15 perc

A Cortex Challenge egy újabb résszel tért vissza, hogy újra megtornásztassa az agyatokat. Ám nem csak a feladványokban, hanem a jellegzetes aspektusában is megújult az IQ party, mostantól ugyanis nem tapintani, hanem szimatolni fogtok. Vajon az orrotok is van olyan jó, hogy továbbra is versenyben marhassatok az agytornán? Derítsétek ki a Cortex 3-mal!

A Cortex Challenge 3-ban újra próbára lesznek téve agytekervényeitek, viszont a tapintást mostantól lecserélte a szaglás, ezzel egy új érzékszervet vezetve be a sikeres szériába, új területen tesztelve agyatokat. A játékmenet a már jól ismert: kihívásokat teljesítve gyűjtsétek össze agyaitok darabkáit, és akinek sikerül elsőre megszereznie mind a 4 részletet, meg is nyerte a játékot. Egyszerűnek tűnik? A játékszabály valóban az, a kihívások viszont… nos, nem véletlenül kihívás a nevük.

Az új kihívások típusai: tájékozódás, színkövető, betolakodó, összeolvasztás, csillagkép, koordináció, aritmetika, szaglás.

A feladat a régi, a feladványok újak, mire vártok még? Vessétek bele magatokat a legújabb kihívásokba, és bizonyítsátok be, hogy a ti agyatok a legtekervényesebb!

A doboz tartalma:

90 kártya

6 agykirakós

1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

15

Ajánlott életkor

8+