0

DŰNE: HOMOKBA TEMETETT TITKOK

14,990Ft

1-4
90-180
16+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 16 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 4 fő

Játékidő: 90-180 perc

A Dűne néven ismeretes bolygó földjét az intrika, a lázadás és a háború mérgezi. A kegyetlen Harkonnen-ház összeesküvéseket sző, miközben az újonnan érkező Atreides-ház átveszi az irányítást a bolygó felett. Az Atreidesek célja, hogy az őslakosokkal jó kapcsolatot építsenek ki. Ti is ott vagytok, ezen a hírhedt, homokban és fűszerben gazdag bolygón, két Nagy Ház, csempészek, munkások, árulók, lázadók, ügynökök és katonák között. Szembe tudtok nézni azokkal a titkokkal, amelyeket hamarosan felfedtek?

A Dűne: Homokba temetett titkok egy történetvezérelt kooperatív játék, amelyben csatlakoztok a Harkonnen-házzal szembeni ellenálláshoz, miközben több fejezeten keresztül megtapasztalhatjátok a Dűne kihívásokkal teli világát. Érjétek el a meghatározott célokat a fejezetek előrehaladtával és a különböző találkozások által. A fejezetek végén egy-egy állapotjelentést kell kitöltenetek, amely befolyásolja a történet alakulásának irányát.

A játék egy Prológussal kezdődik, amely segít a Dűne világára és történetére hangolódni. Ezt három nagy kaland követi, amelyek mindegyike nagyjából egy-két órát vesz igénybe. Az egyes epizódok során a játékosok tapasztalati pontokat szerezhetnek, hogy a karaktereik szintet léphessenek a küldetések között, és új lehetőségek nyíljanak meg a jövőbeni játékmenetben. Mindegyik kaland külön-külön is lejátszható önálló epizódként, de ha a játékosok mindhármat teljesítik, akkor egy lenyűgöző történet bontakozik ki, amelynek epikus csúcspontja és felejthetetlen megoldása maradandó hatással van a trilógia további két játékára.

A játék tartalma:

– 1 játéktábla

– 1 találkozáspakli (4 fedőkártya és 68 találkozáskártya)

– 1 eszközpakli (1 fedőkártya és 23 eszközkártya)

– Prológus bevezető (P)

– Fejezet bevezetők (I, II, III)

– 1 következményjelző

– 1 időjelző

– 5 következmény-jelölő

– 27 erőforrás-jelölő

– 1 képesség matrica ív

– 4 karakter-/ szövetségestábla

– 1 Dűne térkép, 1 Tel Gezer térkép

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-4

Játékidő

90-180

Ajánlott életkor

16+