Frui10 – SZÁMSZÜRET

3,500Ft

2-5
5-20
4+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 4 éves, 9 éves kortól

Játékosok száma: 2-5 fő

Szeretnél folyton matek ötösöket szüretelni?

Ismerd meg a matematika tanulás leggyümölcsözőbb módját, a FRUI10 – számszüret kártyajáték révén, és válj te is a gyors fejszámolás mesterévé! A pörgős és izgalmas FRUI10 számszüret társasjáték a legkisebbektől a felnőttekig mindenkit változatos kihívások elé állít, miközben a játékosok észrevétlenül sajátítják el a tízes számrendszerben történő számolás rutinját!

A FRUI10 kártyajáték a remek szórakozás mellett kiváló segítséget nyújt a tizes számkör megismeréséhez és az összeadás hatékony gyakorlásához. A gyermekek az önfeledt játék közben észrevétlenül válnak a fejszámolás mesterévé.

– Megjegyzi és megtanulja a számokat 1-10-ig.

– Elsajátítja a 10-ig való összeadás rutinját

– Egyre gyorsabban hajtja végre a számtani műveleteket.

– Fejlődik a koncentráló képessége

Mindemellett a Frui10 remekül fejleszti a gyors gondolkodási és kombinációs készséget, illetve a “nehezített pálya” esetén a változó helyzetekhez és célkitűzésekhez való azonnali alkalmazkodást.

A FRUI10 számszüret társasjátékot (legalábbis egyszerűbb formájában) minden gyerek játszhatja, aki már ismeri a számokat, így már akár 4-5 éves kortól is ajánljuk.
Az alapjátékot, azaz a tizes számkörben történő összeadást 6-7 éves kortól, míg a nehezített pályákat 8-10 éves kortól érdemes játszani, figyelembe véve természetesen a játékosok matematikai jártasságát és képességeit.

További információk

Játékosok száma

2-5

Játékidő

5-20

Ajánlott életkor

4+