0

HÓFEHÉRKE és a hét törpe

9,990Ft

4+

Készleten

Leírás

Jellemzően egyszemélyes készségfejlesztő játék.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól

Játékosok száma: 1-2

48 feladvány – 4 nehézségi szinten

Hófehérke háza üres, segíts a hét törpének és Hófehérkének a helyére kerülni a házban!
Egyszer volt., hol nem volt…. Fedezd fel a népszerű mese varázslatát ebben az óvodásoknak készült gyönyörű fejtörő játékban. A Hófehérke készségfejlesztő lehet az első lépés a logikai gondolkodás elsajátításában, és segít a jelek, szimbólumok használatában. Minden figurának meg kell találni a megfelelő helyét a házban. A feladványban szereplő jelek, hogy melyik figura hová áll a házban. Segítesz a hét törpének, hogy megtalálják Hófehérkét? Miután mindenki elhelyezkedett a házban, egy üres hely marad: ide fog állni Hófehérke.

Kétféle játékmód, 48 egyre nehezedő feladat. A Hófehérkét kétféleképpen játszhatjuk: 24 feladványt oldhatunk meg a házat belülről nézve, és újabb 24 feladat vár ránk a külső nézetben. Segíts mindenkinek megtalálni a helyét! Könnyedén ellenőrizheted a megoldást, ha kinyitod az ajtókat, ablakokat.

Válassz egy feladványt, helyezd el a kezdő figurákat, majd az információk alapján rakd be a többi figurát a házba. Ilyen információk például: A kék törpe a zöld ablakú szobában van, a lila és a zöld törpe ugyanabban a szobában van, a narancssárga törpe nem a kék ablakú szobában van. Kizárásos alapon, az információk megfelelő feldolgozásával, kombinálásával jutsz el a helyes megoldáshoz.

Tartalma:

– 1 db háromdimenziós ház

– 7 db törpe

– 1 db Hófehérke

– 3 db Gonosz mostoha

– 1 db feladványfüzet 48 feladattal és megoldással

– 1 db képeskönyv

További információk

Játékosok száma
Játékidő
Ajánlott életkor

4+