iKNOW

8,000Ft

2-6
30-45
15+

Elfogyott

Leírás

Ajánlott életkor: 15 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 6 fő

Játékidő: 45 perc

Unod már a tipikus kvízjátékokat, ahol olyan kérdések vannak, amikről még csak hírből sem hallottál? Az igazi partijátékok izgalmára vágysz? Tedd próbára az iKNOW party és kvíz társasjátékot, ahol nem csak a tudás, de a vakmerőség is nagyban számít!

A Tactic games bebizonyította, hogy a kvízjátékok típusában is lehet újat és maradandót alkotni! Taktikai lehetőségeket és szemkápráztató eleganciát kölcsönöztek a játéknak. Nem féltek kihívást jelentő kérdéseket összeválogatni, ezzel inkább valóban az idősebb korosztályt célozva meg.

A végeredmény egy gyönyörű, izgalmas játék, ami méltán lesz dísze a baráti összejöveteleken az étkezőasztalnak!

A kvízjátékok jellemző gyengéjét – hogy a két lábon járó, élő lexikon mindent visz, míg a többiek zavartan nevetgélve kulloghatnak csak a nyomában – egy ügyes licit rendszerrel, valamint egy „magabiztosság” függvényében kialakult válaszadási sorrend bevezetésével tüntette el.

A játékban 4 fő témacsoport található: világ, híres emberek, alkotások, események. Így mindenki meg fogja találni a maga érdeklődési területéhez közel álló feladványokat!

A magyar iKNOW 1600 kérdése nem csak tükörfordítása a finn eredetinek, hanem négyszáz kifejezetten hazai témájú kérdés teszi a játékot mindenki számára személyesebbé.

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

30-45

Ajánlott életkor

15+