Akció!

KRYSIS turkáló

2,990Ft

2-4
20-30
10+

Készleten

Leírás

HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOTÚ, HIÁNYTALAN, -50% KEDVEZMÉNNYEL

Stratégiai társasjáték

Ajánlott korosztály: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2-4

Hajdan vala a luxus és az őrült tékozlás ideje. A népességen eluralkodott a túlzott dekadencia, és a lakóknak már csak a háborúra és a hétvégi, fantáziavilágbéli szórakozásra maradt ideje. A hatalmas megavállalatok istenként uralkodtak, és gondoskodtak arról, hogy a fogyasztáson keresztül irányítsák a társadalmat, amely így a valóságot a fantáziavilágtól már nem tudta elválasztani.

A tévúton kóválygó gazdaság ingatag civilizációt hozott létre, amelyben pánik és káosz bőségesen akadt, viszont minden egyéb hiányzott. Idővel, miután felélték az összes erőforrást, elzálogosították a mágiát, és az összes fejlesztést elfelejtették, a valós és a fantáziavilágok lakói együtt, barlangokban próbálkoznak a túléléssel.

Létrejött egy új generáció, egyesítve az elődök legrosszabb tulajdonságait. Új divatőrület hódítja meg a világot. Mindenki tárgyi leleteket gyűjt: régi korok fegyvereit és szállító eszközeit, valamint kristályokat. Már csak ezek számítanak értéknek! Semmi sem olyan megnyugtató, mint a múlt ragyogása – amire az újonnan alapított konszernek mohón rá is teszik mocskos kezüket.

A fellángoló kristályháborúk kíméletlen brutalitása könnyedén túlszárnyalja az egykori luxusháborúk napjait. Úgy tűnik, a történelem folyton-folyvást egyetlen jelszót ismétel: „Ami kell, azt vedd el!”. Félelmetes lenne, ha ez az eszme más világokra is átterjedne…

A Krysist 5 körön át játsszuk.

A játékosok minden körben összeállítanak egy 3 ügynökből álló csapatot, amellyel megpróbálnak többé-kevésbé legális módszerekkel minél több kristályt és tárgyi leletet megszerezni a bányából, és biztonságba helyezni.

Az nyer, akinek a játék végére a kristályokból és leletekből a legtöbb győzelmi pontot sikerül összegyűjtenie.

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

20-30

Ajánlott életkor

10+