ŐRÜLT LAJOS KIRÁLY KÉT KASTÉLYA KÖZÖTT

16,990Ft

2-7
45-60
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 7 fő

Játékidő: 45-60 perc

A király kastélyt akar! Világhírű építőmester vagy, akit Őrült Lajos király kért fel arra, hogy tervezz számára kastélyokat. Az ilyen jelentős projektek azonban egynél több ember szakértelmét igénylik, ezért hát minden beruházásra párban egy másik építőmesterrel kaptok megbízást, hogy együttesen alkossátok meg a grandiózus terveket. Vajon a terveid és együttműködési készséged elegendőnek bizonyul-e ahhoz, hogy te építsd fel a világ leglenyűgözőbb kastélyait?

Az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között egy lapka-választós játék, melyben minden lapka egy kastély egy helyisége. A bal oldaladon ülő játékossal együttműködve dolgozol, hogy megalkossatok egy kastélyt, valamint a jobb oldaladon ülővel, hogy megépítsetek egy másik kastélyt. Minden fordulóban kiválasztasz két lapkát a kezedből, felfeded őket, majd a partnereiddel egyeztetve lehelyezel egy-egy kiválasztott lapkát a két kastélyodba.

A játék végén minden kastély pontokat kap. A saját végső pontszámod a két kastélyod közül az alacsonyabb pontszámú lesz, és a legmagasabb pontszámot elérő játékos nyeri meg a játékot. A győzelem megszerzéséhez meg kell osztanod figyelmedet csakúgy, mint az odaadásodat a két kastély között.

A játék tartalma:

– 147 általános helyiséglapka

– 48 különleges helyiséglapka

– 7 trónterem helyiséglapka

– 7 játékos segédlet

– 28 udvarnok

– 20 bónuszkártya

– 7 kastélyjelző

– 1 pontozótömb

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-7

Játékidő

45-60

Ajánlott életkor

10+