SHARDS OF INFINITY – A jövő ereklyéi KIEGÉSZÍTŐ

4,000Ft

1-4
30
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 4 fő

Játékidő: 30 perc

A Shards of Infinity: A jövő ereklyéi társasjáték a népszerű pakliépítő játék, a Shards of Infinity első kiegészítője. Ez a kiegészítő olyan erőteljes kártyákat tartalmaz, amelyeket ereklyéknek neveznek és csak akkor használhatnak ki a négy frakció vezetői, ha a játékos eléri a 10 hatalom pontot. Amikor ez megtörténik, a játékos megkapja a két ereklyéje közül az egyiket, a másikat pedig idővel elfelejtik.

A készlet tartalmaz olyan kártyákat is, amelyeket bármelyik játékos használhat, de a játékos által kijelölt frakcióvezetővel párosítva a kártya további hatást kap!

Ezenkívül ez a készlet három új játékmódot tartalmaz. A “Vérfürdő” néven ismert háromjátékos mód: az okozott sebzés mindkét ellenfélre esik, nem csak az egyikre. A 2v2 Csapat támadás módban a játékosok párba állnak, hogy megküzdjenek az ellenfél csapatával. A “Nemesis” néven ismert egyszemélyes mód a szólójátékosokat állítja szembe a játékkal. Igazi izgalmak, melyekből te se maradj ki!

A Shards of Infinity – A jövő ereklyéi nem önálló játék, csak a Shards of Infinity – Az öröklét harcosai alapjátékkal együtt használható.

A játék tartalma:

– 32 kártya

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-4

Játékidő

30

Ajánlott életkor

10+