0

SHERLOCK: A RÉGÉSZ SÍRBOLTJA

2,500Ft

1-8
60
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 1-8

Játékidő: 60 perc

Nehézség: 2-es a 3-ból

Edward Cartert, a híres régész professzort holtan találták irodájában. Ti kaptátok az ügyet, hogy göngyölítsétek fel. Vagytok olyan jók, mint Sherlock, és meg tudtok birkózni a feladattal, vagy szégyent hoztok a Scotland Yardra?

Nyomozókként az lesz a feladatotok ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy megtaláljátok az összefüggést dr. Carter halála és az elátkozott bálvány között.

Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve.

Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket.

A körében minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A köre végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva.

Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.

A játék tartalma:

– 32 nyomkártya

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-8

Játékidő

60

Ajánlott életkor

8+