SHERLOCK: AZ UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS

2,500Ft

1-8
60
8+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól

Játékosok száma: 1-8

Játékidő: 60 perc

Nehézség: 2-es a 3-ból

A Scotland Yardra újabb eset érkezett: egy utasszállító kényszerleszállást hajtott végre, mert az egyik utas meghalt. Ti kaptátok az ügyet, hogy göngyölítsétek fel. Vagytok olyan jók, mint Sherlock, és meg tudtok birkózni a feladattal, vagy szégyent hoztok a Scotland Yardra?

Nyomozókként az lesz a feladatotok ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy feltárjátok az életét vesztett utas halálának rejtélyét.

Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve.

Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket.

A körében minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A köre végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva.

Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.

A játék tartalma:

– 32 nyomkártya

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-8

Játékidő

60

Ajánlott életkor

8+