VEZÉRCSEL

7,500Ft

2-6
20-40
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 6 fő

Játékidő: 20-40 perc

Az uralkodó halott! Káosz mindenfelé! Viszályok és háborúk dúlnak országszerte. A határvidéken, valami készül a sötétben. Te vagy az egyik örökös, de vajon meg tudod szerezni a trónt, hogy helyreállítsd az egyensúlyt?

Oshra szigetén állandósultak az összecsapások a két viszálykodó fél, a Birodalom Serege és a Hegyek Törzsei között, míg a Csermelynép próbálja helyreállítani a harmóniát. Ha pedig mindez nem lenne elég, aggasztó hírek érkeztek a határról, ahol a holtak életre keltek. Az egyetlen remény, hogy az uralkodó hat örököse közül mihamarabb hatalomra kerül valaki.

A játékban hat titkos vezető egyikének szerepét töltöd be, mindegyik a négy frakció közül kettővel áll szövetségben. Amikor nyíltan vagy titokban hősöket játszol ki a tablódba, befolyásolhatod a konfliktusok kimenetelét. A játék végén a négy frakció egyike nyer, attól függően, hogy a Birodalom Serege és a Hegyek Törzsei jelölök hogyan helyezkednek el a játéktáblán. A győztes frakcióhoz tartozó játékosok közül a legelkötelezettebb fogja megszerezni a győzelmet.

A játék tartalma:

– 1 játéktábla

– 2 fa jelölő

– 6 vezérkártya

– 77 hőskártya

– 6 játékossegédlet

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

20-40

Ajánlott életkor

10+