0

VIA MAGICA

7,000Ft

2-6
30
7+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 7 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 6 fő

Játékidő: 30 perc

Via Magica varázsbirodalmában minden végzős tanonc az utolsó vizsgájára készül. Erre a kalandra invitál a pörgős, könnyen elsajátítható kártyajáték.

Kristályosítsátok ki a mágikus természetszellemek esszenciáit, és nyissatok kapukat az univerzum mágikus birodalmaiba. Lépjetek a Mágia Útjára!

Látogassatok meg varázsbirodalmakat, nyissatok mágikus kapukat az univerzumban, teremtsetek mágiával hidakat, és kössétek össze az egzotikus birodalmakat. Öltsétek fel a talárotokat, koncentráljatok teljes erőtökkel, figyelmetekkel a varázslásra és lépjetek a Mágia Útjára a Via Magica – A varázskapuk és mágiaszellemek családi társasjátékában!

A vizsgahelyzetben mindenki izgul, főleg ha az utolsó, legfontosabb vizsgáról van szó – muszáj jól helytállni. Ez van a varázslóakadémián is, feladatotok pedig varázslók bőrébe bújva sikeresen levizsgázni. Menni fog?

Ez csak egyféleképpen mehet, be kell gyűjtenetek az Animus szellemeket és kristályosítani az esszenciájukat. Az Animus szellemek a természet különböző aspektusainak (víz, föld, élet, tűz, árnyék és illetve van pár vadszellem, amik bármik lehetnek) manifesztációi. Ezen szellemek esszenciájára a portálok, avagy varázskapuk megnyitásához kellenek, de ilyen kapukból 80 darab is van, és a küldetésetek nem ér addig véget, míg meg nem nyitottátok őket.

A játék tartalma:

– 80 portál

– 48 kristály

– 23 Animus korong

– 10 jutalomkártya

– 6 játékossegédlet

– 1 vászon húzózsák

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-6

Játékidő

30

Ajánlott életkor

7+