WABOBA FLYER KÉZTOLLAS

2,600Ft

1-6
8+

Készleten

Leírás

A Waboba Flyer nagyszerű szórakoztatást biztosít minden korosztály számára. A játék célja, hogy elkerüld a Flyer földet érését. Ehhez használhatod a kezeidet, lábaidat, fejedet vagy akármelyik testrészed! (Nem kell aggódni ha véletlenül leesik, ez a játék velejárója.)

Az alap mozdulatnál tartsd a Waboba Flyert a nyakánál fogva majd a tenyeredet használva üsd át a partnerednek. Miután ezt begyakorolhatod, próbáld minél tovább a levegőben tartani a Flyert, más testrészeidet használva. A Waboba Flyer fejleszti a szem-kéz koordinációdat, ügyességedet, kellőképpen megmozgat és még jól is szórakozol közben.

A Waboba Flyer-t sokféleképp lehet használni. Játszhatsz, trükközhetsz vele egyedül, vagy akár csapatban. Néhány játéktipp, ha többen használjátok:

– Álljatok körbe és passzolgassátok egymásnak a Flyer-t úgy hogy megpróbáljátok a lehető legtovább a levegőben tartani azt. A passzokhoz trükkökhöz használjátok a kezeiteket, lábaitokat vagy bármelyik testrészeteket.

– Játszatok úgy a Flyer-rel mint egy röplabdával. A cél az hogy a háló fölött átütve, a másik csapatból senki se tudja visszaütni.

FONTOS! Ne használjatok tenisz- vagy tollasütőket a Waboba Flyerhez, mert azok komoly sérüléseket okoznak benne!

A színek véletlenszerűen kerülnek kiküldésre, a megjegyzésben esetleg megjelölt szín igényt raktárkészlettől függően tudjuk figyelembe venni!

További információk

Játékosok száma

1-6

Játékidő
Ajánlott életkor

8+