0

A MARS TERRAFORMÁLÁSA: ÁRÉSZ-EXPEDÍCIÓ

12,990Ft

1-4
45-60
14+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 14 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 4 fő

Játékidő: 45-60 perc

A Mars terraformálását, és annak sikertörténetét talán senkinek sem kell bemutatni. 2016-os megjelenésű társasjátékról van szó, ami családi fejlesztésű játékként látott napvilágot, és szinte rögtön a társasjátékos világranglista dobogóján debütált, ami sikerét azóta is töretlenül tartja, és csupán egyetlen helyet csúszott vissza ennyi idő alatt. Viszont, ahogy az évek telnek, a játékok fejlődnek, modernizálódnak, a szabályaik áramvonalasabbak, a játékmenetük gördülékenyebb lesz, és ez alól a Mars terraformálása sem képez kivételt.

Ezen gondolatok mentén készült el az Árész-Expedíció, ami hangulatban ugyanazt hozza el a játékosoknak, mint a 2016-os klasszikus, viszont a játékélménye rengeteget javult elődjéhez képest. A Mars terraformálásnak kissé komótos játékmenete helyett az Árész-Expedícióban egy pörgős, dinamikus játékmenettel találkozunk. Nem kell egymásra várni a körökben, nincs holtidő a játékosok cselekvései között, ugyanis az új mechanika, ami a játékot hajtja előre, szimultán, azaz egyszerre történő akció végrehajtásokat biztosít.

Ha szeretnéd átélni a Mars terraformálásának élményét, de eddig elriasztott a maratoni játékmenet, vagy szeretnéd ugyanazt a játékélményt egy kompaktabb formában kipróbálni, esetleg te vagy a naprendszer legnagyobb Mars terraformálása rajongója, és egyetlen darab sem hiányozhat számodra a sorozatból, az Árész-Expedíció tökéletes választás lesz számodra.

Mire vársz még? A rivális cégek már rég elkezdték a terraformálást! Ne maradj le te sem!

A játék tartalma:

– 1 központi játéktábla

– 4 játékostábla

– 5 fáziskövető

– 33 lapka

– 242 kártya

– 202 műanyag kocka

– 1 rövid szabályösszefoglaló

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-4

Játékidő

45-60

Ajánlott életkor

14+