CIRMOS CIMBORÁK

7,990Ft

2-4
20-40
5+
Hódítsd meg a nappalit és légy a cicák királya ezzel a mókás társasjátékkal, ami garantáltan cérnára húz minden komolyságot!

Egy kiscica számára mi lehetne nagyobb öröm, mint egy ide-oda guruló, puha és színes fonalgombolyag? Nagyjából bármi, amit megpillant, miközben a gombolyagot kergeti. Gyere és játssz te is a cicusokkal!

Készleten

Leírás

Ki lesz a legügyesebb cicuska?

Egy kiscica a szívünk csücske. Még akkor is, amikor oltári rumlit és kalamajkát képes okozni – de ki tudna haragudni azokra a csillogó szemekre és édes tappancsokra? Hagyd hát a cicáknak, hogy játszanak! Gurítsd el nekik a színes gombolyagot, hadd hálózza be az egész szobát!

A szőrös kis rendbontók pupillái hatalmasra tágulnak, ahogy megpillantják a kis orrocskáik előtt elguruló orsót, ami egyre hosszabb fonalat hagy maga után. Több se kell a kis rosszcsontoknak, máris utána vetik magukat, és kezdetét veszi a végtelen szórakozás, ahogy orsót üldözve ezzel is, azzal is játszanak picit a szobában.

És hogyan zajlik egy cicás móka? Valahogy így!:

1. Fuss el a türkiz falnál lévő asztalig, és feszítsd ki a fonalad.
2. Út közben érints játékokat a pontokért.
3. Irány a lila falnál lévő komód.
4. Valami érdekes történt a sárga falnál lévő széknél, ugri-bugri oda!

Tedd te a legboldogabbá kalandvágyó kiscicádat, és forgasd fel vele az egész szobát, hisz e csöppségeknek még kaland az egész világ!  A játékban, a kiscica, hogy mivel játszik, azt te határozhatod meg azzal, hogy miként feszíted ki a fonalat a szobában. Minél több játékkal játszhat, annál boldogabb lesz a cicád, ami egyértelműen diadalt is jelent.

További információk

Ajánlott életkor

5+

Játékidő

20-40

Játékosok száma

2-4

  • 4 játékostábla
  • 4 orsó a hozzájuk tartozó fonallal
  • 20 bútorlapka
  • 50 játékjelölő
  • 1 kezdőjátékos-jelölő
  • 1 játékszabály

Érdekelhetnek még…