0

FRENETIKUS FORGATÁS

14,990Ft

1-4
45-90
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 4 fő

Játékidő: 45-90 perc

Mindenki a helyére! Csipkedjétek magatokat! A jelmezek olvadnak a reflektorfényben, az operatőr lelépett színésznővel, és gyorsabban égetjük itt a pénzt meg az időt, mint a 35mm-es film 120 fps-es lejátszás során. Ilyen körülmények közt nem lehet dolgozni, emberek!

Még szerencse, hogy ti itt vagytok! Használjátok a kreativitásotokat, problémamegoldó készségeteket, dobjátok be a legmerészebb ötleteket, és mentsétek meg a produkciót! elvégre ezért fizetnek benneteket, nem? Na, mindenki vissza a kezdőbe, ééés csapó!

A Frenetikus forgatás egy kooperatív játék, amelyben egy csőd közelébe került filmes cég stábtagjai vagytok. A feladatotok, hogy együttműködve, optimálisan használjátok fel a rendelkezésre álló erőforrásokat. Ki kell találnotok, hogy a megmaradt pénzeteket mire fordítsátok: a színészek, a technika, vagy éppen a sztori a lényegesebb? Természetesen a film minősége sem elhanyagolható, ugyanis a kritikusok igen válogatósak tudnak lenni. Folyamatos problémák hátráltatják a munkátokat, de produkciós megbeszéléseket tarthattok, hogy hasznos ötletekkel rukkoljatok elő.

A játék tartalma:

– 1 központi játéktábla

– 6 játékostábla

– 25 jelenetkártya

– 40 ötletkártya

– 35 problémakártya

– 1 költségvetés-/ütemtervtárcsa

– 30 szövegkártya

– 10 stúdiókártya

– 6 játékossegédlet

– 12 díszletlapka

– 3 blokkolásjelölő

– 1 színvonaljelölő

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-4

Játékidő

45-90

Ajánlott életkor

10+