HADARA

9,990Ft

2-5
45-60
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 5 fő

Játékidő: 45-60 perc

A Hadara játékban három korszakon át tapasztaljátok meg, hogyan alakul át az általatok alkotott világotok egy kis településből egy magasan fejlett kultúrává, amit aztán különböző kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesítitek be. Közben fejlesztitek a mezőgazdaságot, a kultúrát és a katonai hatalmatokat is.

A Hadara 3 egymást követő korszakból áll. Mindegyik korszak 2 különböző fázisra tagolódik. Az „A” fázisban 2 kártyát húztok, amiből mindig egyet toborozhattok. Ezt addig folytatjátok, míg mindenki mindegyik pakliból húzott. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya megfelelő fejezetét. Ezt követi a „B” fázis, amiben mindannyian húztok 1 kártyát, míg az utolsó kártyát veszitek el. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya következő fejezetét. Végül áttértek a következő korszakra.

A felhúzott kártyáknak a segítségével megnövelhetitek a jövedelmeteket, szövetségbe tömöríthetitek a kolóniákat, mellszobrokat faraghattok, élelemmel láthatjátok el a népeteket és győzelmi pontokat szerezhettek. Egyes kártyákkal speciális képességekre tehettek szert.

A III. korszak után következik a végső értékelés. A játék győztese az lesz, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie.

A játék tartalma:

– 1 moduláris központi tábla

– 5 játékostábla

– 185 lapka

– 172 kártya

– 20 fa jelölő

– 1 pontozótömb

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-5

Játékidő

45-60

Ajánlott életkor

10+