MEMORACE – ISMERKEDJÜNK A BETŰKKEL

4,300Ft

1-6
15
5+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Játékosok száma: 1 – 6 fő

Játékidő: 15 perc

Egy perc nem a világ, ugye? Vajon akkor is így vélekedsz, ha csak ennyi időd van megjegyezni egy kép minden részletét? A Memorace társasjáték szórakoztatóan fejleszti nemcsak a memóriát, hanem az általános tudást és műveltséget is. Ízléses illusztrációival lebilincselő élménnyé válik a tanulás. Neked mennyire jó az emlékezőtehetséged?

A minket körülvevő világot behálózzák a feliratok – szeretnéd őket megfejteni? Tedd meg az első lépést, ismerd meg az ABC-t! De ne lepődj meg, ha közben a szókincsed is bővül majd!

Játékmenet:

A Memorace játékot egyedül, de akár többen is játszhatjátok.

1. Húzz egy kártyát, és tedd magad elé!

2. Fordítsd meg a homokórát, és próbálj minél több részletet megjegyezni, mire a homok lepereg – ez körülbelül 10 másodperc.

3. Dobj a kockával!

4. Ha 1-est dobtál, az előlapon lévő, gondolkodtató feladványra kell válaszolnod. Nézd a képet, és számolj, vagy következtess helyesen!

5. Ha nem 1-est dobtál, fordítsd meg a kártyát, és válaszolj a hátlapon lévő, dobott szám mellett álló kérdésre. Ezek memóriádat teszik majd próbára, de ha jól figyeltél, biztosan tudod majd a választ!

Akkor sincs okod elkeseredni, ha nem tudtad: fordítsd meg a kártyát, és keresd ki a megoldást! Ha azonban jól válaszoltál, megtarthatod a kártyát – gratulálunk, máris van egy pontod!

Ki gyűjti majd be a legtöbb kártyát? Meg tudod dönteni saját rekordodat?

A játék tartalma:

– 56 kétoldalas feladatkártya

– 1 homokóra

– 1 dobókocka

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

1-6

Játékidő

15

Ajánlott életkor

5+