Numberloor – SZÁMLIFT

4,500Ft

2-5
5-20
4+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 4 éves és 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-5 fő

Szeretnél szárnyalni a matematikában?

Repülj velünk a fellegekbe a Numberloor kártyajáték segítségével és szerezz játszi könnyedséggel szilárd alapokat a matematika világában! A Numberloor társasjáték révén minden gyerek számára izgalmas élménnyé és felhőtlen szórakozássá válik a matekozás. Könnyed játék közben sajátíthatja el a számok sorrendiségét, az összeadás és kivonás rutinját. Nincs többé kényszer és nem szeretem feladatok!

A Numberloor kártyajáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, kiváló segítséget nyújt az általános iskolai, alapszintű matematikai ismeretek elsajátításához

– Előre és visszafelé számlálás

– Összeadás és kivonás gyakorlása számjegyek segítségével

– A 10-es számkörben való számolás

– Mindemellett a Numberloor remekül fejleszti a gyors gondolkodási készséget, a koncentráló képességet és kombinációs készséget.

A Numberloor társasjátékot, könnyített szabályok mentén akár 4 éves kortól is lehet játszani, de a feltétel kártyák nehézségi fokozatai szerint különböző életkorú gyerekek, illetve felnőttek számára is ajánlott.
A feltétel kártyák három nehézségi szint szerint kerültek csoportosításra, így a fiatalabb, vagy kevésbé rutinos gyerekek fokozatosan gyakorolhatják az egyes szinteket.

További információk

Játékosok száma

2-5

Játékidő

5-20

Ajánlott életkor

4+