UNMATCHED: LEGENDÁK LIGÁJA

12,990Ft

2-4
30
9+

Készleten

Leírás

Ajánlott életkor: 9 éves kortól

Játékosok száma: 2 – 4 fő

Játékidő: 30 perc

Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő!

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás.

Az Unmatched lényege, hogy igyekezzünk az ellenfelünk, vagy csapatjáték esetén (2×2 fős csapatok egymás ellen) az ellenfeleink hőseit kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel.

Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, esetleg a MOBA videójátékos műfajt, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet.

A játék tartalma:

– 1 kétoldalas játéktábla

– 4 figura

– 6 társjelölő

– 7 életerőtárcsa

– 124 kártya

– 1 méretjelölő

– 1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

2-4

Játékidő

30

Ajánlott életkor

9+