ALLŰR

4,990Ft

3-12
5-30
10+

Készleten

Leírás

Ajánlott korosztály: 10 éves kortól

Játékosok száma: 3 játékostól

Játékidő: 5-30 perc

Még a csillagokat is ledumálnád az égről? Akkor ezen rejtett képességednek most kvízjátékunkban is nagy hasznát veheted: itt az Allűr társas, melyben különböző műveltségi, logikai, személyes kérdésekre kell válaszolnod – és ha épp nem jutna eszedbe semmi, akkor nincs baj, csak jól kell tudnod blöffölni! Mindaddig, míg szellemesen és magabiztosan építed fel érveidet, és mindenkit le tudsz hengerelni, addig válaszaid tulajdonképpen helyesek…jól hangzik nem?

Téged sem hatnak meg a kőbevésettnek vélt tények? Úgy érzed, ha lehetőséget kapsz rá, még a Földet is laposra dumálod? A norma is csak mindig az a rendszer, amihez éppen kedved van? Dícséretes! Ehhez a játékhoz ez a tökéletes allűr!!

Válaszolj a különböző műveltségi, logikai és személyes kérdésekre, és ne zavarjon olyan apróság, hogy fogalmad sincs, mi is lenne a “hivatalosan” is helytálló felelet! Mindaddig, amíg szellemesen és magabiztosan építed fel az érvrendszeredet, és le tudod hengerelni a hallgatóságot, a válaszaid helyesek! A másik köre van? Szállj vitába, és rabold el a reflektorfényt!

TARTALOM:

288 kártya (1152 kérdéssel)

homokóra

dobókocka

1 játékszabály

További információk

Játékosok száma

3-12

Játékidő

5-30

Ajánlott életkor

10+